XSnews

xsnews payserver

Zoek je een snelle payserver die je eerst 14 dagen kan proberen? Dan is XSnews een aanrader!

XSnews payserver gratis 14 dagen proberen

De meeste usenet providers bieden geen gratis payserver test aan. Het kost ze geld en in veel gevallen ontdekt men dan dat de payserver helemaal niet naar behoren werkt. Mensen sluiten dan geen abonnement af. Een goede payserver provider biedt wel een gratis test aan. XSnews is een van die usenet providers die je eerst gratis kan proberen.

xsnews usenet, xsnews aanbieding, xsnews proefperiode


XSnews is maar liefst 2 weken helemaal voor niets te proberen. Je moet de test starten door met iDEAL een cent over te boeken. Misschien vind je dit vreemd, maar op deze manier probeert XSnews te voorkomen dat mensen steeds weer een gratis test aanvragen met een ander email adres. Doordat mensen zich identificeren met hun rekeningnummer kunnen ze niet elke 2 weken een gratis payserver aanvragen.

Wat voor payserver krijg je?

Als je de gratis test aanvraagt, krijg je altijd de snelste payserver. Deze heeft een ongelimiteerde downloadsnelheid.

De artikel compleetheid is 99,5%, wat erg netjes is, hiermee kan je vrijwel alles compleet downloaden. Mocht het een keer toch niet lukken om iets compleet te downloaden dan kan je met de gedownloade PAR bestanden een download altijd nog repareren.

De retentie is 1500+ dagen, wat betekend dat je bestanden kan downloaden die bijna 5 jaar oud zijn. Je hebt dus toegang tot een grote hoeveelheid data en zult maar zelden een film niet kunnen vinden.

Er zijn maar liefst 200.000 nieuwsgroepen toegankelijk, wat veel meer is dan een gemiddelde payserver provider aanbiedt. De belangrijkste en beste nieuwsgroepen zitten hier natuurlijk bij, zodat je nooit achter het net vist.

SSL is standaard meegeleverd. Er zijn verschillende SSL poorten die je kan gebruiken om anoniem te downloaden.

xsnews usenet, xsnews aanbieding, xsnews proefperiode

XSnews usenet account

Je kan bij XSnews voor verschillende usenet accounts kiezen.
Hieronder een kort overzicht van de accounts.

Basic

  • Maximum downloadsnelheid 8 Mbit (1 MB/s)
  • 8 verbindingen
  • Maandelijkse prijs €3,75

Pro

  • Maximum downloadsnelheid 20 Mbit (2,5 MB/s)
  • 20 verbindingen
  • Maandelijkse prijs €5,00

Elite

  • Maximum downloadsnelheid ongelimiteerd!
  • 30 verbindingen
  • Maandelijkse prijs €7,50

Er is bij alle usenet accounts keuze uit een betaling per maand, kwartaal, half jaar of een jaar. Maar wie per jaar betaald krijgt een aanzienlijke korting. Afgezien van meer of minder verbindingen, een hoge of wat lagere downloadsnelheid, is er geen verschil tussen deze accounts. Je hebt altijd toegang tot 200.000 nieuwsgroepen, met een retentie van 1.500 dagen en SSL is inbegrepen.

Werkt de payserver een beetje met Spotnet

Wij hebben XSnews uitgebreid getest met Spotnet en konden bestanden downloaden die ruim 4 jaar geleden waren gepost. De downloadsnelheid is ronduit goed, met het Elite pakket haalden wij zonder problemen downloadsnelheden van 15MB per seconde. De compleetheid was 100%, al is dit iets lager als men dagelijks vele bestanden download. Er kan dan immers wel eens een bestand tussen zitten dat niet helemaal compleet is.

Ook in combinatie met Spotweb en reguliere newsreaders, zoals SABnzbd, Grabit en Newsleecher werkt XSnews goed samen. Al met al, XSnews is een goede payserver aanbieder die zeker het proberen waard is.

Usenet-Downloaden

Eigenaar van usenet-downloaden.nl. Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om zelfstandig bestanden te downloaden uit nieuwsgroepen. Je vindt op deze website allerlei handleidingen over het gebruik van download programma's die je nodig hebt om te downloaden uit nieuwsgroepen. Verder worden de beste nieuwsserver providers vergeleken, en kun je gebruikmaken van een gratis proefperiode. Ook vindt je meer informatie over het gebruik van usenet en hoe het hele systeem in zijn werk gaat.

Dit vind je misschien ook leuk...