Spotnet Downloaden en Installeren – Handleiding

Als je iets wilt downloaden uit nieuwsgroepen heb je meerdere programma’s en een Usenet zoekwebsite nodig. Je hebt onder andere een newsreader, een NZB-zoekmachine en verschillende programma’s nodig om de post uit te pakken en te herstellen.

Als je Spotnet gebruikt heb je deze zaken niet meer nodig. Een groot voordeel van Spotnet is de gebruiksvriendelijkheid. Je opent Spotnet, zoekt bijvoorbeeld naar een film waarna je deze direct kan downloaden. Vervolgens wordt het bestand automatisch uitgepakt en je kun je de film gelijk bekijken.

In December 2011 is spotnet uitgeroepen tot het beste download programma om uit nieuwsgroepen te downloaden. Het enige wat je nodig hebt om spotnet te gebruiken is een internet verbinding, en een abonnement op een nieuwsserver.

Mogelijk biedt je internetprovider een nieuwsserver aan, anders kun je een nieuwsserver huren of gratis uitproberen. Op de pagina nieuwsserver providers staan allerlei aanbevolen usenet providers die een gratis proefperiode aanbieden. Zo kun je een gevoel krijgen hoe het werkt om te downloaden uit nieuwsgroepen. Je zult erachter komen dat het allemaal erg gemakkelijk is om de laatste films, games & series te downloaden. Mocht de provider je na de proefperiode niet bevallen, dan kun je altijd nog overwegen om een proefperiode te proberen bij een andere provider.

Spotnet downloaden

Spotnet is een programma dat je gratis kan downloaden. Tot op heden is Spot-Net 100% virus en adware vrij. Je kan diverse versies van Spotnet downloaden, Spot-Net wordt constant verbeterd, de meest recente versie is vaak de beste.

Spotnet handleiding

Hoe werkt Spotnet? Als je Spotnet hebt gedownload, kun je beginnen met de installatie.

Spotnet installeren

Spotnet wordt geïnstalleerd.

Waar wil je Spotnet installeren?

De installatie van Spotnet is geslaagd!

Hier moet je de gegevens van je nieuwsserver invoeren. Als je geen nieuwsserver hebt, kun je vrijblijvend een nieuwsserver uitproberen.

Hier zie je hoe Spotnet spots ophaalt die je nieuwsserver aanbiedt.

Zoals je kan zien is de interface van Spotnet erg simpel. Druk op een spot om informatie over de spot te verkrijgen.

spotnet downloadAls je de spot wilt downloaden kun je rechtsboven op de blauwe pijl drukken. De pijl wordt nu groen.

Spotnet is nu aan het downloaden. Wanneer de download is voltooid, wordt de download automatisch uitgepakt, zodat je het bestand gelijk kunt gebruiken. Het wil wel eens voorkomen dat het bestand is beschadigd. Wanneer dit het geval is, probeert spotnet het bestand automatisch te herstellen, zodat het weer bruikbaar wordt.