Download Spotnet

Als je iets wilt downloaden uit nieuwsgroepen heb je meerdere programma’s en een Usenet zoekwebsite nodig. Je hebt onder andere een newsreader, een NZB zoekmachine en verschillende programma’s nodig om de post uit te pakken en te herstellen.

Als je Spotnet, ook wel Spot-Net, gebruikt heb je deze zaken niet meer nodig. Een groot voordeel van Spot-Net is de gebruiksvriendelijkheid. Je opent Spotnet, zoekt bijvoorbeeld naar een film waarna je deze direct kan downloaden. Vervolgens wordt het bestand automatisch uitgepakt en je kan de film gelijk bekijken.

Het bekende computermagazine Computer!Totaal heeft Spot-Net in December 2011 uitgeroepen tot “als beste getest”. Spot-Net is gratis te downloaden en te gebruiken, het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een nieuwsserver.

Mogelijk biedt je internetprovider een nieuwsserver aan, anders kan je een nieuwsserver huren of gratis uitproberen. Op deze website staan vele nieuwsserver providers die een gratis proefperiode  aanbieden, je kan downloaden wat je wilt, zonder te betalen!
Zeg je gratis nieuwsserver proefperiode wel even op als deze niet bevalt.

Spotnet downloaden

Spot-Net is een programma dat je gratis kan downloaden. Tot op heden is Spot-Net 100% virus en adware vrij. Je kan diverse versies van Spotnet downloaden, Spot-Net wordt constant verbeterd, de meest recente versie is vaak de beste.

Spot-Net handleiding

Hoe werkt Spotnet? Als je Spot-Net hebt gedownload kan je beginnen met de installatie.

Spot-Net installeren

Spotnet installerenSpotnet wordt geïnstalleerd.
Spotnet installatieWaar wil je Spot-Net installeren?
Spotnet installatieDe installatie van Spot-Net is geslaagd!
Spotnet nieuwsserverHier moet je de gegevens van je nieuwsserver invoeren. Als je geen nieuwsserver hebt, kan je vrijblijvend een nieuwsserver uitproberen.
Spotnet spots bekijkenHier zie je hoe Spotnet spots ophaalt die je nieuwsserver aanbiedt.
spotnet programmaZoals je kan zien is de interface van Spot-net erg simpel. Druk op een spot om informatie over de spot te verkrijgen.
spotnet downloadAls je de spot wilt downloaden kan je rechtsboven op de blauwe pijl drukken. De pijl wordt nu groen.

Spot-Net is nu aan het downloaden. Spotnet pakt de post na het downloaden automatisch uit en herstelt deze indien noodzakelijk. Je vindt de download in je download folder.
Opzoek naar een payserver voor Spot-Net? Bekijk dan onze sectie over gratis nieuwsservers.