Middels Spotnet kan je de leukste video’s, albums, e-books, games en programma’s downloaden. Spotnet is een programma, geschikt voor Windows, Linux (middels Wine) en Mac (parallels). spotnetHet programma is uitermate geschikt voor beginnende downloaders.Je hebt namelijk geen Usenet download programma (newsreader) nodig zoals Grabit.

Zoek naar een leuke post, druk op de blauwe pijl rechtsboven en de download begint, verder hoef je niets anders te doen dan wachten. Hoe lang je moet wachten hangt af van de grootte van het bestand en de snelheid van je nieuwsserver. Het is ook niet nodig om bestanden uit te pakken, dat doet Spotnet voor je.

Het is dus een kwestie van klikken, wachten en genieten van je download. Een nadeel van Spotnet is dat het programma soms nogal traag is, maar met de juiste nieuwsserver valt het wel mee.

Spotnet nieuwsservers

Allereerst moet je Spotnet downloaden en als je dat hebt gedaan kan je het programma installeren. Daarvoor heb je een nieuwsserver nodig. Heb je nog geen nieuwsserver? Probeer geheel vrijblijvend een nieuwsserver! Er zijn vele nieuwsserver providers die je gratis hun diensten laten proberen, in de hoop dat je ooit klant  wordt. Met de juiste nieuwsserver kan je razendsnel downloaden middels Spotnet. Hieronder een aantal providers die je een gratis proefperiode aanbieden.

  • Eweka; Nederlandse provider, 7 dagen gratis proberen
  • UseNeXT14 dagen/10 Gigabyte kosteloos testen
  • Newshosting; 14 dagen/30 Gigabyte gratis testen
  • UsenetServer; 14 dagen/10 Gigabyte proefperiode
  • UsenetBucket; Nederlandse provider, gratis proefperiode van 7 dagen

Spotnet video handleiding

In de onderstaande video handleiding laten we je zien hoe het programma Spotnet werkt. We hebben ook een geschreven handleiding, deze is met name handig voor mensen die de video iets te snel vinden gaan.