Spotnet handleiding

Met Spotnet kan je de leukste video’s, albums, e-books, games en programma’s downloaden. Spot-Net is een programma, geschikt voor Windows, maar werkt ook op Linux besturingssystemen (via Wine) en Mac (parallels). spotnetHet programma is uitermate geschikt voor beginnende downloaders .Je hebt namelijk geen Usenet download programma, een newsreader, nodig zoals Grabit of SABnzbd.

Je opent het programma, zoekt naar een leuke post, druk op de blauwe pijl rechtsboven en de download begint. Verder hoef je niets anders te doen dan wachten. Hoe lang je moet wachten hangt af van de grootte van het bestand en de snelheid van je nieuwsserver. Het is ook niet nodig om .rar en .par bestanden uit te pakken, dat doet Spotnet voor je.

Het is dus een kwestie van klikken, wachten en daarna genieten van je download. Een nadeel van Spotnet is dat het programma bij het eerste gebruik nogal traag is, maar met een snelle payserver valt het wel mee.

Spotnet nieuwsservers

Allereerst moet je Spotnet downloaden en als je dat hebt gedaan kan je het programma installeren. Daarvoor heb je een nieuwsserver nodig. Heb je nog geen nieuwsserver? Probeer geheel vrijblijvend een payserver, dat is een betaalde nieuwsserver. Er zijn vele payserver providers die je gratis hun diensten laten proberen, in de hoop dat je ooit klant wordt. Met de juiste payserver kan je razendsnel downloaden met Spotnet. Hieronder een aantal providers die je een gratis proefperiode aanbieden.

  • Eweka; Nederlandse provider, 7 dagen gratis proberen
  • UseNeXT14 dagen/10 Gigabyte kosteloos testen
  • Newshosting; 14 dagen/30 Gigabyte gratis testen
  • UsenetServer; 14 dagen/10 Gigabyte proefperiode
  • UsenetBucket; Nederlandse provider, gratis proefperiode van 7 dagen

Spotnet video handleiding

In de onderstaande video handleiding laten we je zien hoe het programma Spot-Net werkt. We hebben ook een geschreven handleiding, deze is met name handig voor mensen die de video iets te snel vinden gaan.