Usenet Server

Je kan een Usenet Server proberen voor een maand of een jaar. Als je kiest voor een jaarabonnement bespaar je behoorlijk wat geld. Indien je nieuwsserver wilt proberen, kan je het beste een maandabonnement afsluiten.

Bovendien is het bij vele Usenet Server providers ook mogelijk om hun nieuwsserver diensten eerst gratis te testen! Bij verschillende providers kan je gedurende een proefperiode van twee weken meer dan 300 GB downloaden, helemaal gratis.
Na de proefperiode zeg je de nieuwsserver dienst op als het niet bevalt, het kost je dan geen geld. Het is dus een fantastische manier om te kijken of downloaden met een nieuwsserver bij je past, zonder dat je er een cent aan uit hoeft te geven.

Usenet server

Usenet Server providers

Usenet.nl
Er zijn wereldwijd vele nieuwsserver providers, Usenet.nl is één van de grootste aanbieders van nieuwsserver diensten. Middels de servers van deze provider, die gelokaliseerd zijn in de EU en de VS, kan je razendsnel downloaden. Deze provider heeft een gratis trial, je mag gedurende enkele weken 300 GB downloaden!
Klik hier om naar Usenet.nl te gaan

Easynews nieuwsserver
Het grote voordeel van Easynews is dat je meer krijgt dan alleen een nieuwsserver dienst.
Als je Easynews newsserver dienst probeert, krijg je tevens een programma waarmee je niet alleen kan downloaden. Middels dit programma is het ook mogelijk om je bestanden te kunnen afspelen. Easynews heeft een fantastische 14 daagse proefaccount.
Klik hier om naar Easynews te gaan

Usenet Server
Eén van de beste nieuwsserver provider die je kan proberen is Usenet Server.
De download snelheden zijn uitmuntend en je hebt toegang tot meer dan 150.000 nieuwsgroepen met een retentie van meer dan 1600 dagen. De klantenservice is 24/7 bereikbaar als je vragen hebt. Het is één van de oudste providers. Een voordeel is dat je geen jaarabonnement af hoeft te sluiten, je kan het ook voor een maand proberen. De meeste gebruikers zijn echter zo tevreden met de dienst van UsenetServer dat zij hebben gekozen voor een jaarabonnement.
Klik hier om naar UsenetServer te gaan

Usenet-Downloaden

Eigenaar van usenet-downloaden.nl. Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om zelfstandig bestanden te downloaden uit nieuwsgroepen. Je vindt op deze website allerlei handleidingen over het gebruik van download programma's die je nodig hebt om te downloaden uit nieuwsgroepen. Verder worden de beste nieuwsserver providers vergeleken, en kun je gebruikmaken van een gratis proefperiode. Ook vindt je meer informatie over het gebruik van usenet en hoe het hele systeem in zijn werk gaat.

Dit vind je misschien ook leuk...