Nederlandse nieuwsserver

Als je op zoek bent naar een goede Usenet provider, dan kun je tegenwoordig kiezen uit tientallen aanbieders. Naast de grote internationale aanbieders, zijn er ook in Nederlandstalige providers. Voordeel van de Nederlandse aanbieders is de taal, de website is volledig in het Nederlands opvraagbaar. Ook als je vragen hebt en je maakt gebruik van de support communiceer je in het Nederlands. Dat werkt vaak toch even wat prettiger dan communiceren in het Engels.

Nederlanders nieuwsserver aanbieders

Er zijn 3 grote aanbieders van Usenet in Nederland. PureUsenet, Usenet.nl en Eweka. Al deze Usenet aanbieders bieden de mogelijkheid om de dienst gratis uit te proberen. Wij willen de Usenet providers graag even belichten zodat je op de hoogte bent van de verschillen.

PureUsenet
Bij PureUsenet krijg je een retentie van meer dan 1100 dagen. Er zijn maar liefst 6 verschillende pakketten, van XS tot XXL. Kies je voor het goedkoopste pakket, dan kun je gebruik maken van 4 verbindingen en profiteren van een downloadsnelheid van 4 Mbps. Het XXL pakket staat 12 verbindingen toe en kent een ongelimiteerde downloadsnelheid.
Voor alle pakketten geldt dat je ze een week lang gratis kunt uitproberen. Maak kennis met PureUsenet en sluit vandaag nog een proefabonnement af.

Usenet.nl
nieuwsserver proberenBij Usenet.nl kun je de eerste 35 GB met een onbeperkte snelheid downloaden. Daarna kun je nog steeds met een forse snelheid downloaden, namelijk met 2000 kbit/s. De totale downloadlimiet ligt op 635 GB per maand, je kunt dus behoorlijk wat films en muziek downloaden voordat je de limiet hebt bereikt. Usenet.nl kent een lange retentie van 2.007 dagen. Het is dus mogelijk om bestanden te downloaden die jaren geleden geplaatst zijn.
Ervaar zelf hoe prettig Usenet.nl werkt. De eerste 14 dagen kun je de dienst gratis en vrijblijvend uitproberen. Daarna kun je bepalen of je doorgaat met het Compact of Relax pakket.

Eweka
Eweka kent twee verschillende pakketten, een 50 Mbit en een 100 Mbit variant. Qua specificaties zijn de pakketten gelijkwaardig, behalve qua snelheid en prijs. Voor het 50 Mbit pakket betaal je ongeveer 7,50 per maand. Het 100 Mbit pakket kost je ongeveer 10 euro per maand. Voordat je een pakket afsluit wil je de dienst natuurlijk wel proberen. Gelukkig kan dat ook bij Eweka, net als bij andere grote Nederlandse nieuwsserver providers. Tijdens de proefperiode van 7 dagen kun je kennis maken met de 2395 dagen retentie die Eweka biedt. Alle downloads vinden plaats over een beveiligde SSL verbinding. Je kunt dan ook veilig en anoniem downloaden via Eweka.

Nieuwsserver gratis proberen, daarna betalen

Je kunt natuurlijk ook alle Nederlandse nieuwsserver providers uitproberen. Zo krijg je een goed beeld van de verschillen en kun je zelf ervaren welke je het prettigst vindt. Sluit je bij alle providers een proefabonnement af, dan kun je in ieder geval 1,5 maand gratis gebruik maken van Usenet! De kans is enorm groot dat je daarna gebruik blijft maken van Usenet. Het is namelijk de beste manier van downloaden. Alternatieven zoals downloaden via torrents hebben veel minder voordelen.

Usenet-Downloaden

Eigenaar van usenet-downloaden.nl. Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om zelfstandig bestanden te downloaden uit nieuwsgroepen. Je vindt op deze website allerlei handleidingen over het gebruik van download programma's die je nodig hebt om te downloaden uit nieuwsgroepen. Verder worden de beste nieuwsserver providers vergeleken, en kun je gebruikmaken van een gratis proefperiode. Ook vindt je meer informatie over het gebruik van usenet en hoe het hele systeem in zijn werk gaat.

Dit vind je misschien ook leuk...