Nieuwsserver proberen?

Gratis nieuwsserver proberen, nieuwsserver trail

Download de nieuwste en leukste files via usenet met een nieuwsserver. De nieuwste films, games en muziek zijn met een nieuwsserver binnen handbereik. Een nieuwsserver stelt je in staat om razendsnel allerlei bestanden te downloaden uit méér dan honderdduizend nieuwsgroepen.

Een goede newsserver biedt je de mogelijkheid om razendsnel te kunnen downloaden. Downloaden middels een newsserver klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het zeker niet!  We hebben talloze handleidingen geplaatst over downloaden met een newsserver. Hieronder zie je de drie meest geraadpleegde handleidingen.

Je kunt een nieuwsserver huren bij een Usenet provider. Er zijn wereldwijd duizenden Usenet providers die een nieuwsserver dienst aanbieden. Sommige providers bieden hoge downloadsnelheden aan, andere providers zijn relatief goedkoop.

Een goede provider biedt naast een hoge retentie en downloadsnelheid ook SSL aan. Via SSL kan bijna niemand kan zien wat je download, zelfs je internetprovider niet. Als je dan ook nog gebruik maakt van een gratis VPN-server, weet je zeker dat je echt anoniem bent.

Gratis een nieuwsserver proberen

Een nieuwsserver proberen? 300 GB gratis downloaden? Helemaal gratis? Het kan!

gratis usenet toegang, gratis nieuwsserver proberen


De beste providers hebben een proefperiode, waarin je gratis kan kijken of hun diensten bij je passen. Je mag gedurende een aantal dagen of weken gratis downloaden wat je wilt.
In sommige gevallen kan je 300 GB downloaden, 14 dagen. Je hebt dan toegang tot een razendsnelle newsserver die je kan testen. Is het niets? Dan zeg je de proefperiode gewoon netjes op en kijk je verder.

Een betaalde nieuwsserver proberen?

Als je overgaat op een betaalde newsserver ben je zo’n €3,- tot €10,- per maand kwijt. Je kunt in bijna alle gevallen per maand opzeggen, maar niet als je dat bij de aanschaf anders hebt aangegeven. Voor €3,- heb je een zeer langzame newsserver waarmee je niet overal bij kan. Voor €5,- per maand heb je een uitstekende newsserver, voor gemiddeld gebruik.
Vanaf €10,- heb je toegang tot een newsserver waarmee je eigenlijk alles wel kan. Usenet jaarabonnementen; als je een jaarabonnement afsluit krijg je minimaal 10% korting!

Nieuwsserver providers met een vrijblijvende trial

Welke Usenet providers zijn het beste en bieden een echte gratis trial aan? Probeer gratis een nieuwsserver en download wat je wilt tijdens de proefperiode. Er zijn talloze goede providers waar je helemaal gratis een nieuwsserver kan proberen. De 3 beste proefabonnementen worden momenteel aangeboden door Newshosting, Easynews en Usenext.nl Bevalt een usenet aanbieder niet? Dan kan je doen wat de meeste mensen doen, je probeert een andere usenet aanbieder uit die ook een gratis trial aanbieden.

1. Newshosting

Newshosting, heeft wereldwijd vele grote servers, de verbindingssnelheden kunnen dus niet tegenvallen. Je privacy is verzekerd middels SSL, bijna niemand kan zien wat je download. 60 connecties tegelijk, download 60 bestanden tegelijk of enkele razendsnel. Probeer Newshosting 14 dagen lang, helemaal gratis! Na het proberen van tientallen nieuwsservers zijn wij tot de conclusie gekomen dat newshosting de beste nieuwsserver provider is. De downloadsnelheid en retentie zijn extreem hoog, terwijl de kostprijs zowaar laag is.

2. Easynews

Easynews is een Amerikaanse provider die zich vooral richt op nieuwe downloaders die nog niet bekend zijn met het gebruik van een nieuwsserver. Als je weinig kennis hebt van downloaden is Easynews een aanrader. Ze bieden allerlei tools aan die het makkelijker maken om te downloaden. Als je toch vragen hebt hebben ze een 24/7 klantenservice. Easynews heeft een uitstekende retentie en biedt hoge downloadsnelheden.

3. Usenext.nl  TIP: download 300 GB – 2 weken lang!

Usenet.nl is een bekende en zéér betrouwbare Usenet provider en al jaren marktleider. Ze hebben een eigen programma waarmee je kan zoeken en downloaden wat erg handig is, vooral voor beginners. Alles staat al klaar voor gebruik. Je hoeft alleen de logins, maar in te voeren. De downloadsnelheden zijn uitstekend. Bij Usenet.nl kun je een proefaccount afsluiten. Je mag tijdens de proefperiode 300 GB downloaden, gedurende 2 weken.