Nzb server

nzbserver, downloaden met grabit

Wanneer dat je een usenet abonnement hebt bij een provider, kun je gebruik maken van Nzbserver. Op de website Nzbserver vindt je een gebruiksvriendelijk overzicht met allerlei bestanden en genres. Zo kun je op je gemak zoeken naar je Favorite film, muziek en natuurlijk games. Wanneer je gebruik maakt van een download programma zoals Grabit, kun je allerlei bestanden gratis downloaden vanaf Nzbserver. Het enige wat je nodig hebt om te downloaden is een actief abonnement, om toegang te krijgen tot het usenet netwerk.

Downloaden met Eweka 7 Dagen Gratis

Waarom kiezen voor nzbserver?

Wellicht ben je bekend met het download programma Spotnet. Hiermee kun je eenvoudig bestanden downloaden, zonder dat je het bestand na de tijd hoeft uit te pakken met een programma zoals Winrar. Dit lijkt allemaal erg goed te werken, alleen heb je enorm veel last van alle reclame die wordt weergegeven, waardoor het erg wazig wordt. Ook staat Spotnet bekend dat het enorm langzaam is, en buitengewoon lang duurt vergeleken met Nzbserver. Nzbserver is bijna het tegenovergestelde van alle nadelen van spotnet. Zo heb je bij Nzbserver geen last van reclame, en nare reacties van andere leden. Wanneer dit toch gebeurt, wordt er veel strenger gehandhaafd op gebruikers. Zo volgt er bijvoorbeeld een ban gegeven wanneer er nare reacties worden achtergelaten op een van de spots.

Nzbserver handleiding – Download mogelijkheden

Om te beginnen met downloaden vanaf Nzb server, hebben we eerst een download programma nodig. We kunnen gebruik maken van diverse programma’s, hieronder vertel ik wat meer over de download mogelijkheden via Nzbserver.

Hoe download ik bestanden via Nzbserver?

Wanneer je bestanden wilt downloaden vanaf Nzbserver, dan heb je een download programma zoals Grabit nodig. Hier hebben we een uitgebreide grabit handleiding, zodat je meteen aan de slag kunt met downloaden. Grabit is een gratis download programma, je hoeft dus niet voor het programma te betalen. Dat scheelt weer. Een andere manier om via Nzb server te downloaden is via het download programma SABnzbd. Dit programma maakt het mogelijk om rechtstreeks vanuit je internet browser te downloaden. SABnzbd is voor elk besturingssysteem beschikbaar, klik hier om SABnzbd te downloaden.

Beginnen met downloaden vanaf Nzbserver

Nu dat je een download programma hebt gekozen, is het tijd om daadwerkelijk te beginnen met downloaden vanaf nzbserver. Ik ga je hieronder stap voor stap begeleiden door alle stappen, zodat ook jij straks weet hoe je kunt downloaden vanaf nzb server. Mocht je het achteraf nog lastig vinden, dan is het verstandig om deze pagina te bewaren. Zodat je altijd snel een geheugen steuntje hebt.

Stap 1: Navigeer naar de website Nzbserver.com

Voordat we kunnen beginnen met het downloaden van een bestand via Grabit, moeten we naar de website Nzbserver navigeren.

nzbserver, downloaden met grabit, spot nzb, download nzb, spotnet server, nzb downloaden programma

Stap 2: Vinden van een bestand om te downloaden

Nu dat je gearriveerd bent op de website, zie je een grote directory met allerlei bestanden die je kunt downloaden.
Aan de linker kant van de webpagina, zie je allerlei categorieën waar je uit kunt kiezen. Wanneer je echt op zoek bent naar iets specifieks, dan kun je gebruikmaken van de zoekoptie. In het usenet netwerk is Hannes3 een erg populaire uploader. Deze persoon is een erg fanatieke usenet gebruiker, en upload zo goed als elke film die je maar kunt bedenken.
De films worden geüpload in twee versies, zo kun je kiezen uit films waar de ondertiteling al in is verwerkt, of je kunt er voor kiezen om de ondertiteling te downloaden, zodat je dit kunt gebruiken voor wellicht een andere toepassing.

beste nzb downloader gratis, nzb bestanden downloaden, nzb, nzb server

Stap 3 Downloaden van bestand

Wanneer je een film hebt gevonden die je aanspreekt, kun je ervoor kiezen om deze te downloaden. Je drukt simpelweg op de post, en je vindt hier alle informatie over het bestand. Wanneer je op de Download NZB knop drukt, wordt het download programma Grabit geopend. Hierna wordt het bestand ingeladen via het download programma, en wordt het bestand automatisch gedownload.

nzb zoekmachine, nzb search, nzbserver, nzb server

Mocht Grabit niet automatisch openen wanneer je op de download knop hebt gedrukt, dan kun je alsnog handmatig de download starten door naar de folder te navigeren waar je het bestand hebt opgeslagen. Druk twee keer op het download bestand, vervolgens zal Grabit alsnog geopend worden, en wordt het bestand naar het download programma geïmporteerd, en zal de download starten.

nzb downloaden grabit, grabit handleiding, nzb server

Zodra het bestand wordt gedownload in Grabit, dan krijg je een overzicht in het programma. Hier worden alle bestanden weergegeven die je momenteel aan het downloaden bent. Zo wordt de voortgang van de download weergegeven, bestandsgrootte en nog veel meer.

grabit download overzicht, download nzb, nzb server

Het ene bestand zal sneller downloaden dan het andere bestand. Dit komt door de grootte van het bestand dat je probeert te downloaden. Ook is de download snelheid afhankelijk van de nieuwsserver die je hebt aangeschaft. De ene provider is wellicht sneller dan de andere, dit komt onder andere door het soort abonnement dat je hebt afgesloten bij je provider. Het is daarom verstandig om een andere nieuwsserver provider te overwegen als je download niet snel genoeg is.

Het komt ook wel eens voor dat je een foutmelding krijgt “Article not found” krijgt. Dit komt in de meeste gevallen door de nieuwsserver die je gebruikt. In dat geval kun je beter voor een andere provider kiezen.

Nzbserver offline? Bekijk de alternatieven

Stap 4 Openen van bestand

Zodra de download van het bestand is voltooid. Wordt het bestand standaard opgeslagen op je computer in de map “Grabit Downloads”. Als je tijdens de installatie van Grabit een andere locatie hebt gekozen voor het opslaan van bestanden, dan zal het bestand in de gewenste map staan die je toen hebt geselecteerd.

grabit download locatie, nzb server

Conclusie downloaden Nzbserver

Het komt er op neer dat het downloaden van bestanden erg gemakkelijk is met het download programma Grabit, in combinatie met Nzbserver. De website van Nzbserver is erg overzichtelijk, en gemakkelijk te gebruiken. Bovendien werkt alles een stuk sneller dan Spotnet. Een ander voordeel van Nzbserver is dat je geen account hoeft aan te maken, om gebruik te maken van de website.