UseNeXT Provider Review 2020

UseNeXT usenet Provider Review, Usenext provider, usenext

Op zoek naar een uitgebreide review over UseNeXT? Bij UseNeXT geniet je van maar liefst 800mbps download snelheid, en tot 250GB gegevensvolume per maand! Compleet nieuw met downloaden uit nieuwsgroepen? Op onze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om te downloaden uit nieuwsgroepen. Op deze website vergelijken we onder andere verschillende usenet providers. Maar schrijven we ook artikelen over het gebruik van bepaalde download programma’s.

Wat is UseNeXT?

UseNeXT is een service die wordt aangeboden, om toegang te krijgen tot het usenet netwerk. Je moet het net zo zien als een normaal internet abonnement. UseNeXT is opgericht in 2004 en behaalde de afgelopen jaren een grote groei. Ondertussen is UseNeXT een van de allergrootste usenet providers.

Wat maakt UseNeXT uniek?

Wanneer je een abonnement afneemt bij UseNeXT. Weet je zeker dat je een werkt met een goede provider, en download je altijd veilig in het usenet netwerk, dankzij de 256 bits SSL-versleuteling. Daarnaast bied UseNeXT tot wel 3800 dagen retentie aan. Dit wil zeggen dat je bestanden kunt downloaden uit het usenet netwerk, die al 3800 dagen geleden zijn geüpload. Met UseNeXT als usenet provider, krijg je toegang tot uitgebreide keuze aan gegevens. Zo heb je maar liefst toegang tot 30.000 terabyte aan download gegevens, in meer dan 200.000 verschillende nieuwsgroepen!

 • Onbeperkte snelheid, met tot 30 verbindingen tegelijkertijd.
 • Maximale veiligheid door SSL-versleuteling
 • Gegevens zoals IP-adressen worden door UseNeXT niet opgeslagen in het systeem.
 • Uitstekende ondersteuning wanneer iets niet lukt.
 • Beste prijs kwaliteit verhouding vergeleken andere providers.

Tarieven en Pakketten.

Dat UseNeXT een geweldige provider is, dat mag nu wel duidelijk zijn. Maar ook zijn de prijzen enorm aantrekkelijk. UseNeXT bied zelfs een proefperiode aan voor 14 Dagen! Zo kun je twee weken gratis downloaden met onbeperkte download snelheid en verbindingen. Zo kun je proberen en testen of UseNeXT aan je verwachtingen voldoet.

UseNeXT bied twee soorten pakketten aan. Zo heb je de “Spaargeld pakketten” Deze pakketen zijn dan weer gesplitst onder 3 verschillende groepen. Wanneer je kiest voor een Spaargeld pakket. Dan sluit je een contract af van minimaal drie maanden.

Prijzen Spaargeld Pakketten:

usenext. usenext tarieven, usenext proberen
14 Dagen gratis proberen?

Comfort

 • €9,95 / Maand
 • 80GB download volume per maand.
 • 200 Mbit/s Download snelheid.

Smart

 • €7,95 / Maand
 • 30GB Download volume per maand
 • 800 Mbit/s aan Download snelheid

Premium

 • €19,95 / Maand
 • 250GB aan download volume per maand
 • 200 Mbit/s aan Download snelheid.

Naast de UseneXT spaar pakketten. Bieden ze ook beginner-pakketten aan voor de beginnende downloader. Dit zijn pakketten met een flexibele en kortere duur. Met een beginners pakket, zit je niet vast aan een contract van drie maanden. Maar krijg je gewoon een abonnement met een looptijd van 1 maand. Wanneer je kiest voor dit pakket, krijg je ook nog Spy OFF VPN. Zo ben je extra veilig wanneer je aan het downloaden bent. En kun je nooit getraceerd worden tijdens het gebruik van het usenet netwerk.

14 Dagen gratis proberen?

Doordat je geen contract afsluit van drie maanden, zijn de beginners pakketten wel iets duurder. Dit is ook logisch, omdat je maar een maand lid bent van het usenet netwerk.

Waarom ik UseNeXT gebruik?

De reden dat ik kies voor UseNeXT als provider is simpel. Je krijgt voor het geld een geweldige provider. Die de scherpste tarieven aanbied, om toegang te krijgen tot het netwerk van usenet. Ik heb UseNeXT 14 dagen gratis geprobeerd. En het is me prima bevallen. Ik krijg toegang tot super snelle download snelheden, met een goedkoop tarief. Ik heb nog geen slechte ervaringen ervaren. De klantenservice is vriendelijk, en bij een vraag wordt je snel en fatsoenlijk te woord gestaan.

14 Dagen Gratis Proberen

Je kunt UseNext nu ook 14 Dagen Gratis proberen. Wanneer je een beginnende downloader bent. Of niet weet welk abonnement je precies nodig bent. Dan kun je twee weken gratis downloaden. Om te kijken of UseNeXT past bij jou. Daarnaast krijg je een goed beeld van het aantal bestanden dat je download. Zo dat je het juiste abonnement kunt afsluiten.