Usenet account

Op zoek naar Usenet account? Er zijn talloze Usenet providers die een razendsnelle, betaalbare Usenet account aanbieden. In sommige gevallen betaal je per maand, bij enkele providers per jaar. De beste Usenet providers onderscheiden zich door potentiële klanten eerst een gratis Usenet account aan te bieden. Meestal kan je zo’n gratis Usenet account een paar weken gebruiken. Sommige providers bieden je 10 GB aan data aan die je gratis mag downloaden, terwijl andere providers je 300 GB laten downloaden.

gratis nieuwsgroepen

Als je een gratis Usenet account wilt proberen, heb je tal van mogelijkheden. Er zijn redelijk veel providers die je graag gratis hun nieuwsserver laten proberen. Bij sommige moet je je aanmelden via een Paypal account, bij andere hoef je je alleen maar te registreren. Enkele providers zijn met name gericht op de Engelstalige markt, de website is dan ook in het Engels. Er zijn ook enkele goede Nederlandse providers die een gratis Usenet account aanbieden.

Gratis Usenet account aanvragen?

Zoals hierboven al is aangegeven zijn er vele providers die een gratis account aanbieden.
Hieronder enkele van de beste providers, die je gedurende een week of langer kan proberen.Usenet Server is een Engelstalige provider die al zéér lang bestaat. In de loop der jaren hebben ze honderdduizenden trouwe klanten verworven. Ook UsenetServer heeft een mooie aanbieding, je mag gedurende 14 dagen 10 GB aan data downloaden. SSL is ondersteund en je mag met 10 verbindingen tegelijk, onbeperkt downloaden.

1. UsenetBucket
UsenetBucket biedt 5 GB aan om te downloaden. Niet echt veel maar als je je registreert middels Facebook krijg je er 20 GB bij. Als je je registreert met een Facebook account, hoeft dus niet eens je eigen profiel te zijn, dan krijg je 25 GB. Je mag dan een week downloaden. Als je 25 GB op is of de 7 dagen voorbij zijn, is de gratis UsenetBucket account verlopen.

Het is dan mogelijk om voor enkele euro’s per maand een betaalde account af te sluiten, maar dat hoeft natuurlijk niet. UsenetBucket is een erg fijne provider, omdat de downloadsnelheden oplopen tot 400 Mb/seconde, de klantenservice is Nederlands en SSL is ondersteund, waardoor niemand kan zien wat je download.
Klik hier om het aanbod van UsenetBucket te bekijken.

2. Usenext.com
Usenext.com heeft ook een uitstekende nieuwsserver dienst die je gratis mag proberen. Ze hebben een zeer interessante gratis Usenet account, je mag gedurende 14 dagen méér dan 300 GB downloaden! De meeste Usenet gebruikers downloaden zelden 300 GB per maand, laat staan per 2 weken. Usenext.nl heeft 5 server farms, je kan er dus op rekenen dat je altijd een uitstekende verbinding hebt.

Ze slaan bestanden op die meer dan 2000 dagen geleden zijn geüpload en je mag met 16 verbindingen tegelijk downloaden. Usenet.nl heeft een programma dat je gedurende de gratis Usenet account mag gebruiken, Newshunter. Met Newshunter is het een stuk makkelijker, helemaal voor beginners om Usenet te doorzoeken. SSL is automatisch ondersteund wat betekent dat andere mensen niet kunnen zien wat je download.
Klik hier om het aanbod van Usenet.com te bekijken.

3. Usenet Server

Usenet Server is een US provider die al zéér lang bestaat. In de loop der jaren hebben ze honderdduizenden trouwe klanten verworven. Ook UsenetServer heeft een mooie aanbieding, je mag gedurende 14 dagen 10 GB aan data downloaden. SSL is ondersteund en je mag met 10 verbindingen tegelijk, onbeperkt downloaden.
Een klein nadeel is dat je je moet aanmelden middels Paypal. UsenetServer wilt zeker weten dat je bent wie je beweert te zijn. Neem niet de account van $3,- ! Doe je dat wel dan is SSL niet ondersteund en kunnen derden zien wat je download.
Klik hier om het aanbod van UsenetServer te bekijken.

4. EasyNews
EasyNews is een uitstekende provider, die erg op UsenetServer lijkt. Het enige verschil is dat EasyNews meer gericht is op beginnende downloaders. Ze bieden allerlei handige tools aan waardoor het een stuk makkelijk wordt om te downloaden. Met een Easy gratis Usenet account kan je gedurende 14 dagen 10 GB downloaden. Aanmelden kan via Paypal.
Klik hier om het aanbod van EasyNews te bekijken.

5. Newshosting als beste getest
Ook Newshosting lijkt ontzettend veel op UsenetServer. Eigenlijk is er bijna geen verschil, ook Newshosting heeft een gratis account die je gedurende 14 dagen mag gebruiken.
Klik hier om het aanbod van Newshosting te bekijken.

Kijk gewoon eens, welke Usenet provider het beste bij je past. Ben je tevreden? Sluit dan voor enkele euro’s tot een tientje per maand een betaalde account af, zodat je dag en nacht kan downloaden.

Betaalde Usenet account afsluiten?

Met een betaalde Usenet account kan je onbeperkt films, muziek en spelletjes downloaden, dag en nacht. Er zijn tal van betaalde Usenet providers, die allerlei verschillende pakketten aanbieden.

Als je weinig aan een Usenet account wilt uitgeven, kan je voor 2 a 3 euro per maand al downloaden. De downloadsnelheid is dan niet al te hoog, om en nabij de 10Mb/sec. Meer dan genoeg als je af en toe iets wilt downloaden.

Ben je een zware downloader, die misschien meerdere HD-DVD’s wilt downloaden? Dan kan je het beste kijken naar een wat duurdere account, meestal ben je dan ook niet meer dan 10 a 15 euro per maand kwijt.

Maar voor je gaat betalen, probeer gewoon eerst een gratis usenet account! Waarom zou je een hele kaas kopen als je eerst een plakje mag proberen.