Wat is een nieuwsserver?

Een nieuwsserver is een server waarmee je bestanden kan downloaden uit nieuwsgroepen. Met sommige nieuwsservers is het mogelijk om bestanden te uploaden. Een nieuwsserver (newsserver) heeft als voordeel dat je geen bestanden hoeft te uploaden, waardoor je niet strafbaar bent. Je kan allerlei films, muziek, games en meer downloaden uit ruim 150.000 Usenet nieuwsgroepen.

Gratis Nieuwsserver?

Er is een aantal internetproviders die een gratis nieuwsserver aanbieden. Meestal is de newsserver erg langzaam en praktisch onbruikbaar. Je kan geen oude bestanden downloaden en hebt toegang tot slechts enkele nieuwsgroepen. Omdat ze de bandbreedte afknijpen is de gemiddelde newsserver van een internetprovider meestal erg langzaam. Met de meeste gratis nieuwsservers kan je alleen tekstbestanden downloaden.

Het komt er op neer dat gratis nieuwsservers niet naar behoren werken. Wat internetproviders aanbieden is dus ook waardeloos, lage snelheden en je hebt slechts toegang tot enkele nieuwsgroepen.

Betaalde nieuwsserver

Voor enkele euro’s per maand kan je een razendsnelle server proberen. Wil je het eerst gratis proberen, voordat je een maand- of jaarabonnement afsluit? Dan kan je een gratis proefabonnement afsluiten bij een provider die dat aanbiedt!

goedkoop toegang usenet


De beste providers zijn altijd op zoek naar nieuwe klanten. Je kan bij sommige providers gedurende 14 dagen,  300 GB downloaden. Ze hopen dat je zult ervaren dat ze een goede dienst aanbieden en uiteindelijk een klant wordt. Mocht je de gratis newsserver proefperiode toch niets vinden, dan zeg je de dienst gewoon op. Het kost je dan helemaal niets.

Nieuwsserver proefabonnement

Als je een nieuwsserver zoekt, waarmee je razendsnel kan downloaden is het mogelijk om een proefabonnement af te sluiten bij enkele van de beste providers ter wereld. Bevalt het niet,  dan zeg je de dienst bijtijds op en probeer je een andere provider.

Welke providers bieden een goed proefabonnement aan? Er zijn vele  providers die een gratis proefabonnement aanbieden. Er is één provider die je een enorme hoeveelheid laat downloaden, razendsnel, 14 dagen lang.
Probeer Usenext.com nu zelf. Download 300 GB, 14 dagen lang, voor niets!