Gratis Spotnet

Spotnet is een gratis downloadprogramma. Als je met dit usenet downloadprogramma wilt downloaden heb je een wel nieuwsserver nodig.

De beste nieuwsserver is een nieuwsserver die je eerst gratis en vrijblijvend kan testen Gratis Spotnetvoordat je er een paar euro per maand aan gaat uitgeven. Er zijn talloze nieuwsserver diensten die je helemaal gratis kan testen, kijk maar eens rond op deze website! Met een nieuwsserver proefaccount kan je van alles gratis downloaden. Download de nieuwste games, films en muziek uit meer dan 150.000 nieuwsgroepen!

Spotnet is gratis te downloaden en te gebruiken. Middels dit programma kan je op simpele wijze de allernieuwste films, games en muziek downloaden. Ben je nog niet bekent met dit downloadprogramma? Bekijk dan onze Spotnet handleiding!

Spotnet de voor- en nadelen

Spotnet heeft zowel voordelen als nadelen. Een voordeel is dat je met één programma alle spots kan downloaden. Je kan met Spotnet makkelijk zoeken en downloaden, je hebt dus geen download programma nodig.

Een ander groot voordeel is na het downloaden de bestanden gelijk worden uitpakt.
Als je een film wilt kijken is het is slechts een kwestie van zoeken, downloaden, automatisch laten uitpakken en kijken of branden. Het programma werkt op Linux via Wine en op de Mac via Parallels.

Het programma kent ook een aantal nadelen. Het is een programma, je moet het op je computer installeren. Het programma download spots en reacties van andere gebruikers. Als je het programma voor de eerste keer opstart, duurt het afhankelijk van je nieuwsserver en internetverbinding een paar uur voordat alle spots zijn geladen.

De reacties van bepaalde gebruikers zijn soms erg triest, men wenst elkaar regelmatig de ergste ziektes toe om niets. Sommige gebruikers worden kwaad als de kwaliteit van een film tegenvalt en vallen dan uit tegen de spotter,  terwijl die in zijn of haar vrije tijd juist probeert mensen blij te maken. Er wordt ook veel spam verspreid op via het programma.

Ondanks de nadelen is Spotnet een uitstekend downloadprogramma, met name voor beginnende downloaders.

Usenet-Downloaden

Eigenaar van usenet-downloaden.nl. Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om zelfstandig bestanden te downloaden uit nieuwsgroepen. Je vindt op deze website allerlei handleidingen over het gebruik van download programma's die je nodig hebt om te downloaden uit nieuwsgroepen. Verder worden de beste nieuwsserver providers vergeleken, en kun je gebruikmaken van een gratis proefperiode. Ook vindt je meer informatie over het gebruik van usenet en hoe het hele systeem in zijn werk gaat.

Dit vind je misschien ook leuk...