Beste nieuwsserver

Wat is de beste nieuwsserver? De beste payserver is er die bij je download gewoontes past. Download je erg veel of juist heel weinig? Wil je een snelle nieuwsserver of vind je een langzame nieuwsserver voldoende? Ben je van plan om een paar euro per maand te besteden of tien euro? Wat het antwoord maar mag zijn, de beste nieuwsserver is een usenet dienst die je helemaal gratis mag proberen.  Als de dienst toch niet bevalt, kan je deze gewoon opzeggen. In veel gevallen is dat niet eens nodig.

Beste nieuwsserver proberen

Usenet payserver  proberen
Een uitstekende nieuwsserver provider is Usenext.nl Je kan bij Usenet.nl in tijd 2 weken 300 GB downloaden. Als het het tegenvalt kan je natuurlijk te alle tijden opzeggen, zonder verdere kosten. Als je nog niet bekent bent met het downloaden middels uit nieuwsgroepen, is Usenext.nl een uitstekende payserver provider, Usenext.nl heeft verschillende tools die het makkelijker maken om te downloaden.

Eweka

Eweka is een van de oudste en grootste payserver providers in Nederland.
Beste nieuwsserver proberenHelaas heeft Eweka geen proefperiode, je kan Eweka dus niet gratis testen. De prijzen zijn echter zo laag dat het de moeite wel waard is om Eweka te proberen. Je kan per maand een abonnement afsluiten, voor een zeer laag bedrag.
Voor minder dan 8 euro kan je dan dagen en nacht downloaden met 50Mb/sec. Je zit nergens aan vast, het abonnement is per maand vrijblijvend te verlengen. Als je de snelste payserver die ze hebben wilt proberen ben je minder dan 10 euro per maand kwijt.

EasyNews payserver proberen

De beste nieuwsserver voor beginners EasyNews is een fantastische nieuwsserver provider. EasyNews is precies waar de naam voor staat, makkelijk downloaden uit nieuwsgroepen. Het voordeel van deze provider is dat je naast een snelle nieuwsserver ook een download programma krijgt, waardoor je geen omkijken hebt naar bestanden die je anders moet uitpakken of repareren. Je kan je download vrijwel direct starten aangezien deze usenet dienst een eigen zoek en download functie heeft, erg makkelijk downloaden dus. EasyNews is zonder twijfel één van de beste Usenet diensten voor beginnende downloaders.