Spotnet Alternatief

spotnet alternatief, alternatief voor spotnet, alternatief spotnet, spotnet alternative

Op zoek naar een goed alternatief voor Spotnet? Dat is begrijpelijk, Spotnet loopt namelijk rond met een paar nare dingen. Zo heb je altijd last van de vreselijke reacties die gebruikers achterlaten, en schelden ze vaak de hele spot vol met scheldwoorden. Dit is voor de gebruiker niet erg prettig, en gaat het download plezier er ook vanaf. Bovendien moet je bij het gebruik van spotnet een programma installeren op je computer, dit hoeft helemaal niet. Er zijn tal andere manieren om nzb bestanden te downloaden uit nieuwsgroepen.

Alternatief voor Spotnet – Nzbserver

Gelukkig is er een alternatief voor Spotnet! Het beste alternatief voor spotnet is Nzbserver.com. Het grote voordeel van Nzbserver is dat je Spotnet niet meer hoeft te gebruiken, en dat er geen reclame op de website wordt weergegeven. Zo kun je dus lekker bestanden blijven downloaden, zonder teveel gemekker van andere gebruikers. Ook zijn de gebruikers van Nzbserver een stuk vriendelijker. Zo wordt er door de uploaders van de bestanden niet gerotzooid met de inhoud. Zo kun je veilig bestanden downloaden, zonder dat je een virus op je computer hebt staan. Je zult ook minder last hebben van spam en uithalende reacties van andere gebruikers. Wanneer iemand nare reacties plaatst onder een spot, zal deze gebruiker binnen de Korste keren worden gebannen. Zodat deze persoon geen toegang meer heeft tot de website. Zo blijft de website vriendelijk en de bestanden virus vrij.

Nadelen van Nzbserver

Nzbserver is slechts een website. Je kunt dus alleen maar bestanden zoeken die op deze website staan vermeld. Daarnaast komt er nog wat bij kijken wanneer je vanaf Nzbserver gaat downloaden. Je hebt een extern download programma nodig hebt zoals Grabit. Mocht je nog nooit van dat download programma hebben gehoord, dan zal deze Grabit Handleiding zeker van pas komen. Ook kun je bestanden downloaden met het programma SABnzbd. Het grote voordeel van SABnzbd is dat je rechtstreeks uit je browser kunt downloaden. Je hoeft dus geen extern programma te downloaden, maar het is simpelweg een extensie in je browser. Enorm handig dus!

Zowel Grabit als SABnzbd zijn beide erg populair voor het downloaden van nzb bestanden op Nzbserver. De programma’s zijn gratis te downloaden, er zijn dus geen extra kosten aan verbonden. Een ander nadeel van Nzbserver tegenover spotnet, is dat je naast de download programma’s gebruik moet maken van Winrar. De bestanden worden niet automatisch uitgepakt, zoals dat het geval is bij spotnet.

Usenet-Downloaden

Eigenaar van usenet-downloaden.nl. Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om zelfstandig bestanden te downloaden uit nieuwsgroepen. Je vindt op deze website allerlei handleidingen over het gebruik van download programma's die je nodig hebt om te downloaden uit nieuwsgroepen. Verder worden de beste nieuwsserver providers vergeleken, en kun je gebruikmaken van een gratis proefperiode. Ook vindt je meer informatie over het gebruik van usenet en hoe het hele systeem in zijn werk gaat.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *