Nzbserver Offline

NZBserver, nzbserver offline

NZB server is een fantastische website om allerlei films, games en muziek te vinden.
Je zoekt, drukt op download NZB, de download begint in je downloadprogramma
en even later is de download binnen. Maar wat moet je nou doen als NZBserver offline is?

Voor Nzbserver was er FTD

NZBserver, nzb server offline

Vroeger waren er talloze manieren om makkelijk usenet nieuwsgroepen te doorzoeken.
Zo was er het programma FTD, wat zeer geliefd was. Helaas is FTD gestopt op last van stichting Brein.
Ook bestond er een online versie van FTD, genaamd FTDworld. Dit was een website die erg leek op FTD, waar je ook naar een download kon zoeken. Tegenwoordig zijn er minder programma’s en websites om usenet nieuwsgroepen te doorzoeken. Er zijn genoeg alternatieven voor NZB server, mocht de website plat liggen. Wat is vandaag de dag het beste alternatief voor NZB server?

Spotnet downloaden en installeren

Spotnet is een programma. Je moet Spotnet installeren, en alle spots laten laden.
Als je Spotnet voor het eerst installeert kan het een paar uur duren voordat alle spots en reacties zijn geladen. Spotnet heeft een aantal voor en nadelen.
Een enorm voordeel is dat Spotnet, in tegenstelling tot de website NZB server, je de mogelijkheid biedt om niet alleen te zoeken maar ook te downloaden.
Een nadeel is dat Spotnet niet wordt bijgehouden, er zijn geen moderators.
Mensen plaatsen soms walgelijke reacties en laten spam achter voor een website.
Voor beginnende downloaders is Spotnet echter fantastisch, je kan immers met 1 enkel programma alles doen.  Bekijk onze handleiding Spotnet als je nog niet bekent bent met Spotnet.

Beste Alternatieven Wanneer Nzbserver offline is

NZBstars

NZBstars is een website en qua uiterlijk identiek aan NZBserver.
Een enorm nadeel van NZBstars is dat de website ontzettend veel reclame bevat.
Als je op een spot klinkt, krijg je eerst een ander venster, van een adverteerder.
Bij alle spots staan reclames. Voor de rest werkt alles hetzelfde als NZB server, alleen zit de download NZB knop rechts bovenin. Spotters posten zelf vaak ook een directe download link naar het NZB bestand, dat je kan laden in een download programma zoals Grabit.

NZB zoekmachines

Het is mogelijk om middels een NZB zoekmachine te zoeken naar een download.
Het is nogal een gedoe. Je ziet niet wat andere downloaders er van vinden en of de post is wat je werkelijk zoekt. Eigenlijk is er maar 1 NZB zoekmachine die echt de moeite waard is, binsearch.info Binsearch verwijderd posts niet zomaar. Als er te weinig bestanden zijn om een film o.i.d. compleet binnen te halen, wordt dat vermeld in rode letters. En als iemand de post met een wachtwoord heeft geüpload, staat dat netjes vermeld. Binsearch is niet het beste alternatief voor nzbserver.com, maar zeker de moeite waard als alle bovenstaande methodes niet werken.

Hopelijk blijft nzbserver nog lang online, het is momenteel de beste manier om nieuwsgroepen te doorzoeken. Respect voor degene die de website, zonder reclame noch inkomsten online houd!

Usenet-Downloaden

Eigenaar van usenet-downloaden.nl. Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om zelfstandig bestanden te downloaden uit nieuwsgroepen. Je vindt op deze website allerlei handleidingen over het gebruik van download programma's die je nodig hebt om te downloaden uit nieuwsgroepen. Verder worden de beste nieuwsserver providers vergeleken, en kun je gebruikmaken van een gratis proefperiode. Ook vindt je meer informatie over het gebruik van usenet en hoe het hele systeem in zijn werk gaat.

Dit vind je misschien ook leuk...